Pāriet uz galveno saturu
ziepem.eu
  • Sākums
  • Veikals
  • Piegāde
  • Noteikumi
  • Kontakti

KATALOGS

  • Visi produkti
  • ATLAIDES
  • Ziepju bāzes
  • Smaržvielas
  • Krāsvielas
    • Nemigrējošas krāsas
    • Migrējošas krāsas
  • Bāzes eļļas un sviesti
  • Abrazīvās piedevas un papildus izejvielas
  • Iepakojums


  • Veikals
  • Abrazīvās piedevas un papildus izejvielas
  • Cetilalkohols (Cetyl Alcohol)

Cetilalkohols (Cetyl Alcohol)

  0,42 EUR
Ielikt grozā  
Cetilalkohols (Cetyl Alcohol)

Balta, kristāliska viela granulu veidā, kas plaši izmantota kosmētikas formulēšanā. Šķīst eļļās un sviestos, bet nešķīst ūdenī un glicerīnā.

Cetilalkohols darbojas kā emulgators un stabilizators, palīdzot apvienot ūdens un eļļas fāzes vienmērīgā, viendabīgā masā. Tas stabilizē emulsijas, novērš atslāņošanos un uzlabo produkta tekstūru, piešķirot tai gludumu un patīkamu konsistenci.

Īpaši piemērots:
– kā galvenais emulgators W/O (ūdens eļļā) emulsijās
– kā palīgemulgators O/W (eļļa ūdenī) formulās
– krēmiem, balzamiem un ķermeņa sviestiem

Papildus tam cetilalkohols darbojas kā mīkstinoša sastāvdaļa, palīdzot padarīt ādu gludu, samtainu un patīkamu taustei. Tas labi uzsūcas, mitrina ādu un ir piemērots arī jutīgai ādai.

Ieteicamā deva: 1–5%
Kušanas temperatūra: ~50°C
Izcelsmes valsts: Indija
INCI: Cetyl Alcohol

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

  • Kontakti
SIA TATE reģistrācijas numurs 50203299181