Šī sviests, rafinēts
Šī sviests ir viena no vērtīgākajām un plaši izmantotajām ādas kopšanas sastāvdaļām. Tas ir bagāts ar neaizvietojamām taukskābēm un vitamīniem A, E un F, kas palīdz barot, mīkstināt un aizsargāt sausu un sasprēgājušu ādu, uzlabojot tās elastību un komfortu.
Pielietojums: Šī sviests piemērots krēmu, ķermeņa sviestu, lūpu balzamu un citu kosmētikas produktu gatavošanai, kā arī lietošanai tīrā veidā ādas kopšanai.
Izcelsmes valsts - Āfrika, Gana
INCI Butyrospermum Parkii Butter