E-Vitamīns
Plaši izmantota aktīvā viela, kas novērtēta gan ādas kopšanā, gan kosmētikas formulēšanā. E vitamīns palīdz uzlabot ādas mitrināšanu, stiprina tās aizsargbarjeru un veicina veselīgāku ādas izskatu.
Tas darbojas arī kā antioksidants, palīdzot aizkavēt eļļu un sviestu oksidēšanos, tādējādi pagarinot gatavo kosmētikas produktu kvalitāti un stabilitāti.
E vitamīns ir eļļā šķīstošs, tāpēc piemērots pievienošanai produktiem, kuru sastāvā ir eļļas un sviesti.
Piemērots:
- krēmiem
- ķermeņa sviestiem
- lūpu balzamiem
- citām eļļas bāzes kosmētikas formulām
Izcelsmes valsts: Argentīna
INCI: Tocopherol