Kokum sviests, rafinēts
Kokum sviests ir bagāts ar vitamīniem un minerālvielām, kas baro sausu un sasprēgājušu ādu. Tas istabas temperatūrā ir ciets, bet saskaroties ar ādu viegli kūst un labi iesūcas. Kokum sviestu var pievienot krēmiem, ķermeņa sviestiem, lūpu balzamiem un citiem kosmētikas produktiem, kā arī kombinēt ar citiem sviestiem un bāzes eļļām, lai iegūtu īpaši barojošu un maigu konsistenci. Dabiski baltā līdz gaiši dzeltenā krāsā un ar neitrālu smaržu, tas ir universāls un viegli lietojams kosmētikas sastāvdaļa.
Pielietojums: Kokum sviests lieliski baro sausu ādu, nomierina iekaisumus, mitrina galvas ādu un sausus matus, kā arī var tikt izmantots lūpu un ķermeņa kopšanas produktos, piešķirot tiem gludumu un maigu tekstūru.
Izcelsmes valsts - Indija
INCI: Garcinia Indica Seed butter