Persiku kauliņu eļļa
Viegla un maiga rafinēta persiku kauliņu eļļa, kas iegūta no persiku kauliņiem un attīrīta, lai nodrošinātu neitrālu aromātu un augstu stabilitāti kosmētikas gatavošanā.
Tā ātri iesūcas ādā, neatstājot taukainu sajūtu, un palīdz mīkstināt un kopt ādu, padarot to gludāku un patīkamāku pieskārienam. Rafinēšanas procesā eļļa kļūst īpaši universāla un piemērota dažādām formulām.
Lieliski piemērota ziepēm, ķermeņa kopšanas līdzekļiem, krēmiem, lūpu balzamiem un matu kopšanas formulām
Izcelsmes valsts - Itālija
INCI: Prunus Persica Kernel Oil